Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml

10
Expert ScoreCzytaj opinie

Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml

8,26 

Best deal at: elnino-parfum.plelnino-parfum.pl
Buy for best price
Price history
×
Price history for Maybelline Brow Tattoo Micro-Pen Tint żel i pomada do brwi 1,1 ml dla kobiet 100 Blonde
Latest updates:
  • 8,26 zł - Wrzesień 17, 2020
  • 9,51 zł - Sierpień 21, 2020
Since: Sierpień 21, 2020
  • Highest Price: 9,51 zł - Sierpień 21, 2020
  • Najniższa Cena: 8,26 zł - Wrzesień 17, 2020
SKU: 3600531442866
Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml
Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml

8,26 

Opis

Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint, 1,1 ml, Kredki do brwi dla kobiet, Kredka do brwi Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint pomoże wypełnić brwi i nadać im doskonały kształt.Właściwości:podkreśli brwi i wydobędzie ich naturalne pięknoprzyciemni mało wyraźne brwidługotrwały efektłatwa i szybka aplikacjaSposób użycia:Nanoś na brwi za pomocą szczoteczki do aplikacji od środka twarzy w kierunku do zewnątrz.

Dodatkowe informacje

Specification: Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml

Pojemność

Płeć

Opis

długotrwały pisak do brwi

Historia Cen

Price history for Maybelline Brow Tattoo Micro-Pen Tint żel i pomada do brwi 1,1 ml dla kobiet 100 Blonde
Latest updates:
  • 8,26 zł - Wrzesień 17, 2020
  • 9,51 zł - Sierpień 21, 2020
Since: Sierpień 21, 2020
  • Highest Price: 9,51 zł - Sierpień 21, 2020
  • Najniższa Cena: 8,26 zł - Wrzesień 17, 2020

Opinie (0)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Jeszcze nie ma żadnych ocen.

Dodaj pierwszą opinię “Maybelline Tattoo Brow 24H MicroPen Tint długotrwały pisak do brwi odcień 100 Blond 1,1 ml”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Enable registration in settings - general